ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μη σταματάς! Με το πόδι στο γκάζι για την ολική ανατροπή!

Μη σταματάς! Με το πόδι στο γκάζι για την ολική ανατροπή!

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με τον Άρη. Την Κυριακή στις 21:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους Θεσσαλονικείς, σε ένα ματς που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Θρύλος επέστρεψε, ο Θρύλος είναι εδώ και μέσα σε μία εβδομάδα, πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, μπορεί να βάλει για τα καλά τις βάσεις για το 48ο πρωτάθλημα. Ακολουθούν τρία ματς που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά αν δεν τα καταφέρει, να χάσει και σημαντικό έδαφος. Αρχής γενομένης με το ματς με τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστικών των play-offs, το οποίο είναι το πρώτο μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντί τους έχουν μια καλή ομάδα, τον Άρη, αλλά αν είναι όπως πρέπει, το ματς θα το πάρουν. Το άγχος θα το έχουν οι απέναντι. Μέχρι να νιώσουν την καυτή ανάσα και την προσπέραση της ομάδας του Μίτσελ. Γιατί αυτό θα γίνει.

Βήμα βήμα, ματς με ματς, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το στόχο του. Την Κυριακή το βράδυ, το ραντεβού όλων είναι στο Καραϊσκάκη. 24.000 και βάλε έχουν κλείσει ήδη θέση, το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος έχει δώσει το σύνθημα και έτσι θα συνεχίσει, για έναν Ολυμπιακό που θέλει να πάρει το 48ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Κι ας ελπίζουν οι άλλοι, η κατάληξη θα είναι άλλη. Τους έρχεται, το νιώθουν…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ