ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το παράδειγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το παράδειγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη
Book Small Mobile

Καταλυτική ήταν η αρωγή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο θέμα βελτίωσης της εικόνας του δημοτικού σταδίου της Αίγινας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε χορηγία τα καθίσματα. Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας να τον επαινεί για τις ενέργειες και τις κινήσεις του.

Ο Σταμάτης Μαρμαρινός, μιλώντας στο Κανάλι Ι του Πειραιά, υπογράμμισε πως "Από τη στιγμή που κάναμε το σχετικό αίτημα στον διευθύνοντα σύμβουλο του Καραϊσκάκη, κ. Βασίλη Βασιλειάδη σε λίγες, μόλις ημέρες, έφτασαν στην Αίγινα τα καθίσματα για το γήπεδο. Τόσο γρήγορη ήταν η ανταπόκριση του κ. Μαρινάκη. Ακόμη και το κόστος της μεταφοράς από τον Πειραιά ως την Αίγινα το κάλυψε εξ’ ολοκλήρου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τον οποίο ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά. Μακάρι, όλοι οι επιφανείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου να προσφέρουν έστω και τα μισά από αυτά που έχει κάνει ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του ευρύτερου Πειραιά και τον αθλητισμό γενικότερα".

Με τη χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη τοποθετήθηκαν περίπου 1.100 καθίσματα προδιαγραφών FIFA/UEFA στο δημοτικό στάδιο του νησιού του Σαρωνικού.

 

PHOTO GALLERY

Το παράδειγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ