ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χορηγία του Μαρινάκη

Χορηγία του Μαρινάκη
Book Small Mobile

Αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης και καλύτερων συνθηκών στο πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στην ΕΠΣ Πειραιά και κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να βρίσκονται λύσεις στο ζητήματα της Ένωσης.

Νέα χορηγία στον αθλητικό οργανισμό του δήμου Αίγινας, για να τοποθετηθούν καθίσματα στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου του νησιού. Με τη διοίκηση της Ένωσης να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον πρόεδρο του Θρύλου.

Σε αυτή τονίζεται πως "Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ε.Π.Σ.Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά  τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ. Π. κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την χορηγία πλαστικών καθισμάτων στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αιγίνης, τα οποία τοποθετήθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Αιγίνης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη του για το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • "Με τους κορυφαίους!"

  Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία MoneySafe.

 • "Στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας" (video)

  Τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησαν τα μέλη της ΕΠΣ Πειραιά για την παραχώρηση του "Γ. Καραϊσκάκης", για τον τελικό Κυπέλλου της Ένωσης (10/02, 17:30)

 • Τιμούν Θρύλο και Μαρινάκη

  Τιμούν Θρύλο και Μαρινάκη

  Τη Δευτέρα ο Γιάννης Μώραλης θα τιμήσει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του

 • Το παράδειγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

  Το παράδειγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

  Ο Σταμάτης Μαρμαρινός εξήρε την άμεση ανταπόκριση του προέδρου του Ολυμπιακού στο θέμα του γηπέδου της Αίγινας

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ