ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε μήνυση κατά της ΕΠΟ!

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε μήνυση κατά της ΕΠΟ!

Αν πιστεύουν ότι μπορούν να «φιμώσουν» τον Ολυμπιακό, τότε κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τον βρίσκουν μία ζωή μπροστά τους. Όπως θα βρίσκουν μπροστά τους και τους εκατομμύρια φιλάθλους που αριθμεί η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η προσπάθεια του Μπαλτάκου και του συστήματος να... παντρέψουν και πάλι τα... αγαπημένα τους παιδιά δεν θα περάσει έτσι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια...

Ο Θρύλος κόντρα σε όλους και σε όλα ρίχνει όλα του τα «πυρά» στο σύστημα! Δεν αφήνει τις παρανομίες που έλαβαν χώρα στην αστεία συνάντηση των ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ να πέσουν κάτω και μηνύει την ΕΠΟ, για το παράνομο υλικό από αυτή τη συνάντηση!

Ήδη ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης, τα είπε έξω από τα δόντια, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ! «Κύριε Μπαλτάκο θέλετε να παγιδεύσετε τα μέλη της Εκτελεστικής για να μοιραστείτε τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για εσάς από τη διεξαγωγή της άτυπης συνάντησης που συγκάλεσε ο Μπένετ. Μας μιλήσατε στον σύντομο πρόλογό σας για μαγνητοσκόπηση και βιντεοσκόπηση», τόνισε, αρχικά και δεν έμεινε εκεί!

«Είχατε γραπτή συναίνεση για αυτό από τους παρόντες; Όχι φυσικά! Καταγράφετε και εμάς; Και τους τακτικούς δικαστές που δικάζουν εδώ; Είναι γελοιότητα να ζητάτε νομιμοποίηση για μια άτυπη συνάντηση που δεν έπρεπε καν να ήσουν εκεί και δεν ήταν και κανένα μέλος της ΕΕ. Που ακούστηκαν αυτά; Που έχουν ξαναγίνει;», πρόσθεσε!

«Είστε σοβαροί; Τα λέτε σοβαρά αυτά τα πράγματα; Σας ξαναλέω ότι θα μηνυθείτε για όλα και ότι παράνομο υλικό έχετε θα το παραδώσετε όλο σε εμένα ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μας λέτε για ένα σύστημα που καταγράφει. Σας ρωτώ. Έχετε γραπτή συναίνεση;», ρώτησε τον Μπαλτάκο, για να πάρει την απάντηση από τον Τάκη Μπαλτάκο… «Όχι δεν έχω»…

Σας είπαμε ότι τον Ολυμπιακό θα τον βρίσκουν πάντα μπροστά τους! Οι μηνύσεις δεν θα σταματήσουν! Έκαναν το λάθος να τα... βάλουν και να παίξουν με την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα το πληρώσουν ακριβά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ