ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για την αλλαγή προπονητή στον Θρύλο (video)

Το MEGA για την αλλαγή προπονητή στον Θρύλο (video)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Iσπανός Μίτσελ, μετά την ισοπαλία των ερυθρόλευκων με τον Άρη, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Ο Ισπανός τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του βάζοντας τον επίλογο σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στους πρωταθλητές, μετά από 165 ημέρες παρουσίας.

Ο Μίτσελ πιέστηκε πολύ μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη, επίσης πιέστηκε κι από τι αποδοκιμασίες του κόσμου απέναντι στο πρόσωπο του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον», αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από την άλλη, ο κ. Μίτσελ δήλωσε: «Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό».

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ