ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Κασάμι και η πρωτιά με Άρη

Ο Κασάμι και η πρωτιά με Άρη

Για δεύτερο διαδοχικό ματς, ο Παιτίμ Κασάμι, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, μετά από την πολύ καλή παρουσία που είχε με αντίπαλο τον Βόλο στην πρεμιέρα των play off, όπου είχε σκοράρει. Ο Μίτσελ -που πλέον αποτελεί παρελθόν- εμπιστεύτηκε και πάλι τον Ελβετό χαφ, τον οποίο προτίμησε στη μεσαία γραμμή αντί του Γιαν Εμβιλά που προερχόταν από μια αγωνιστική αποχή, αλλά και αντί του Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος ήταν στο «γκρουπ» των διεθνών και προερχόταν από μεγάλα ταξίδια και αγώνες με την Εθνική ομάδα του Μάλι.

Ο Κασάμι, στην πρεμιέρα είχε παίξει στο πλευρό του Σαμασέκου, αφού ο Χουάνγκ ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών, αλλά στον αγώνα με τον Άρη έπαιξε δίπλα στον Ασιάτη μέσο, με τον οποίο δημιούργησαν ένα αρκετά επιθετικό δίδυμο. Μάλιστα, ο Κασάμι ήταν αρκετές οι φορές που και πάλι «απείλησε» για να σκοράρει και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ήταν και ο παίκτης που δημιούργησε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία! Επτά συνολικά επιχείρησε ο Ελβετός χαφ, ο οποίος δε δίστασε να βγει μπροστά, ακόμα και στα πιο… δύσκολα και όταν η ομάδα αγωνιζόταν χωρίς «καθαρό» φορ και τον Μασούρα προωθημένο.

Φυσικά, είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως από εκεί που ο Κασάμι δεν είχε παίξει ούτε ένα ματς ως βασικός στην Σούπερ Λιγκ, βρέθηκε τελικά να παίξει δύο… μαζεμένες διαδοχικές φορές με αντίπαλο τον Βόλο και τον Άρη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ