ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ντράπηκε και η ξεφτίλα! Βάζουν Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης!

Ντράπηκε και η ξεφτίλα! Βάζουν Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης!

Στην ελληνική διαιτησία, ο κατήφορος δεν σταματά ποτέ. Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Κάθε φορά, τα «όργια» είναι και χειρότερα. «Σαπίλα» χωρίς τελειωμό.

Μετά τους μεθυσμένους Πολωνούς, τους οποίους όρισαν για το ΑΕΚ-Άρης και τους οποίους δεν μπορούν να βρουν τώρα στην ΚΕΔ/ΕΠΟ προχωρούν στην αντικατάστασή τους, με Έλληνες!

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσαν πρώτα τα φερέφωνα της «εξυγίανσης» που κάτι τέτοια τα μαθαίνουν πρώτοι είτε από την ίδια την ΑΕΚ, είτε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ που στηρίζουν, στο ματς μπαίνει πρώτος διαιτητής ο Διαμαντόπουλος και VAR ο Ευαγγέλου!

Μιλάμε για ξεφτίλα δίχως προηγούμενο! Ρόμπες δίχως τέλος! Ξεφτιλισμένοι όσο δεν πάει! Αλλάζουν τους μεθυσμένους Πολωνούς του ΑΕΚ-Άρης με Διαμαντόπουλο και Ευαγγέλου και κάνουν το πρωτάθλημα άνω-κάτω!

Οι ανίκανοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που αρνούνται αδιαλείπτως να φέρουν ελίτ διαιτητές, έφεραν τους… μεθυσμένους Πολωνούς, οι οποίοι τώρα… αγνοούνται! Και για να μην… αναβληθεί το παιχνίδι, βάζουν το «κόμαντο» Διαμαντόπουλο, ο οποίος σε ένα παλαιότερο ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ είχε… τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, με ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ομάδας του… επενδυτή!

Σε πιάνει μια αηδία! Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δώσουν το πρωτάθλημα εκεί όπου γουστάρουν και να μην το πάρει ο Ολυμπιακός!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ