ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εικόνα που δεν αρμόζει με τα «θέλω» του Ολυμπιακού

Εικόνα που δεν αρμόζει με τα «θέλω» του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Λεωφόρο για να βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τα κατάφερε και για την ακρίβεια έχασε έδαφος και έμεινε στο -6 από την κορυφή.

Η ποιότητα δεν λείπει από αυτή την ομάδα. Κάθε άλλο. Παίκτες υπάρχουν, ποιοτικοί και ικανοί. Αυτό που φάνηκε να λείπει από τον Ολυμπιακό, στο χθεσινό (10/4) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα, ήταν το πάθος. Το βασικό μότο του Ολυμπιακού, για τη φετινή χρονιά, έλειψε χθες από τους ίδιους τους παίκτες. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό που μένει, από τη χθεσινή βραδιά. Αυτή η εικόνα. Εικόνα που δεν αρμόζει με τα «θέλω» του Ολυμπιακού.

Δεν μπορεί στο κρισιμότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος  ο Ολυμπιακός να μην… τρώει σίδερα. Δεν μπορεί να μη βγαίνει πρώτος σε ΟΛΕΣ τις διεκδικήσεις. Δεν μπορεί να μην είναι εκείνος που παίρνει όλες (εντάξει, υπάρχει και αντίπαλος, ας πούμε τις περισσότερες για να είμαστε ακριβείς) τις μονομαχίες, στο χορτάρι, να δείχνει ότι δεν… υπάρχει στο γήπεδο.

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι χαλαρός σε ένα τέτοιο παιχνίδι. ΟΚ, δεν έχει τίποτα να αποδείξει και σε κανέναν. Τον Παναθηναϊκό τον έχει νικήσει μέσα-έξω, με κάθε πιθανό τρόπο και με κάθε πιθανό σκορ στο παρελθόν. Δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε εκείνους. Αλλά έχει να αποδεικνύει διαρκώς στους οπαδούς του, ότι είναι πάντοτε εκείνος που θέλουν να βλέπουν.

Ο κόσμος στηρίζει και απογοητεύεται όταν βλέπει την ομάδα να μην παλεύει και συνεχίζει να στηρίζει. Και πρέπει άμεσα η εικόνα να αλλάξει προς το καλύτερο, αρχής γενομένης από το πάθος, το οποίο πρέπει να βγάζει στο γήπεδο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ