ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μαρτίνς

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μαρτίνς

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη. Ο Ολυμπιακός, με δική του διαρροή, διαψεύδει κατηγορηματικά το θέμα της πιθανής επιστροφής του Πέδρο Μαρτίνς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Δεν αναμενόταν να συμβεί και κάτι άλλο, καθώς όπως σας είπαμε νωρίτερα, από τον Θρύλο δεν προκύπτει θέμα επιστροφής του Πορτογάλου τεχνικού.

Η όλη ιστορία στην οποία έβαλε τέλος ο Ολυμπιακός άρχισε από ένα δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» η οποία έκανε λόγο για πιθανή επιστροφή του Μαρτίνς στον πάγκο του Θρύλου, την ώρα που ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Γκαράφα μέχρι το 2024. Βέβαια, σε αυτό το συμβόλαιο υπάρχουν όροι που του επιτρέπου να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Κατάρ.

Στο λιμάνι, πάντως, διαψεύδουν το θέμα μιας πιθανής επιστροφής του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να αναζητά τον νέο του προπονητή για την επόμενη ημέρα μέχρι να βρει τον «εκλεκτό», ο οποίος δεν θα είναι σίγουρα ο Πορτογάλος τεχνικός βάσει των όσων λένε στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ