ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανικός στην ΕΠΟ, που... χρεώνει τον Μπένετ!

Πανικός στην ΕΠΟ, που... χρεώνει τον Μπένετ!

Πάνω τους τα... έκαναν στο Παρκό Γουδί μετά την κατακραυγή που επικράτησε, αφού δεν περίμεναν τόσες πολλές φωνές μετά την πραξικοπηματική αντικατάσταση του Πολωνού διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόφσκι, των βοηθών του και του VAR από τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης. ώστε να σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος, με VAR τον Ευαγγέλου. 

Δηλώσεις, μάλιστα, για το ζήτημα έκανε μέχρι και ο... αντιπρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος, μιας και ο Μπένετ ως συνήθως είναι εξαφανισμένος, την ώρα που ολόκληρη ΕΠΟ και δεν τολμά να αναλάβει τις ευθύνες της, όταν όλοι «κράζουν» και ξεμπροστιάζουν τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο. 

Τελικά, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το σκάνδαλο με την ύποπτη αλλαγή των Πολωνών διαιτητών, ωστόσο επέλεξε να μιλήσει περί ανέμων και υδάτων, «αδειάζοντας» τον Μπένετ. Εν ολίγοις, «χρέωσε» όλο το σκάνδαλο στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, τον οποίο επέλεξε ο Μπαλτάκος διώχνοντας τον Κλάτενμπεργκ όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος. Πως λοιπόν η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη, όπως αναφέρει η ΕΠΟ;  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με την αντικατάσταση των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

1. Σύμφωνα με το άρθρο 46 του Καταστατικού της ΕΠΟ αλλά και την σχετική πρόβλεψη  της Ολιστικής Μελέτης, που έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός της Χώρας, η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι απολύτως ανεξάρτητη και οι ορισμοί των διαιτητών είναι ανέλεγκτοι από την ΕΠΟ.

2. Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΠΟ ούτε είχαν ούτε μπορούσαν να έχουν την οποιανδήποτε ανάμειξη είτε στον ορισμό είτε στην ανάκληση ορισμού των Πολωνών Διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ.

3. Ο κ. Μπένετ, ως αρχιδιαιτητής, λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, χωρίς την οποιανδήποτε παρέμβαση από την νυν Διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία είναι υποχρεωμένη, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, να σέβεται τις αποφάσεις του, εγγυώμενη την θεσμοθετημένη ανεξαρτησία του.

4. Η αποτελεσματικότητα, ακριβώς, των προαναφερομένων οδήγησε και οδηγεί στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ