ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εδώ και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να παλέψει για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό! Ο Θρύλος αν και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο θα κάνει τα πάντα ώστε να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση, κόντρα στην ΑΕΚ, στις 19:30, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ώστε να πάρει εκείνος το εισιτήριο της πρόκρισης!

Ο Ζοζέ Ανιγκό αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα και να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, μιας και οι Γκάρι και Σαμασέκου επέστρεψαν στην «ερυθρόλευκη» αποστολή. Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Χάμες με την αποστολή να αποτελείται από τους Κρίστινσον, Τζολάκη, Πασχαλάκη, Ραμόν, Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κουτσίδη, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνη, Βρουσάι, Μασούρα, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλει απόψε. Ο κόσμος του Θρύλου θα δώσει βροντερό «παρών», για να στηρίξει και να «σπρώξει» την ομάδα στην ανατροπή και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, με το πάθος και τη φωνή του από τις εξέδρες του Ναού!

Πάμε Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ