ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για Χάμες

Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για Χάμες

Έξι «τελικούς» έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ώστε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει το τρίτο σερί και 48ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας του. Και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα είτε με τις ανανεώσεις, είτε με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες «παίζει» αρκετά και συζητείται στο εξωτερικό η παραμονή ή η αποχώρηση του Χάμες από τον Θρύλο.

Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν προκύπτει τίποτα από τα δύο, σε ό,τι αφορά το θέμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και αυτό είναι και το σωστό. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και να χειριστεί το ζήτημα σε συνεργασία με τον Κολομβιανό παικταρά, εσωτερικά. Την ίδια ώρα, η ισπανική έκδοση της «AS» αναφέρει ότι ο παγκόσμιος Χάμες θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός κρατά εντός των τειχών του Ρέντη το θέμα και θα το χειριστεί ανάλογα, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση την κατάλληλη στιγμή. Ο Θρύλος είναι το μόνο σίγουρο ότι θα χτιστεί ξανά και μένει να φανεί αν στο πλάνο της επομένης χρονιάς θα είναι και ο Χάμες Ροντρίγκες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ