ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πάλεψε και τώρα μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα

Το πάλεψε και τώρα μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε μέχρι τέλους. Προσπάθησε να πετύχει αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο μετά την ήττα (3-0) του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου πλήρωσε τα λάθη του (λάθος του Βρουσάι, αυτογκόλ του Σαμασέκου και πέναλτι του Ντοή στο φινάλε) και την ατυχία του με τα δύο δοκάρια που είχε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Θρύλος δεν το έβαλε κάτω απέναντι στην ΑΕΚ και ούτε παραδόθηκε. Οι «απέναντι» σε παρόμοια κατάσταση θα κατέβαζαν τα... δεύτερα γνωρίζοντας ότι όλα είχαν τελειώσει. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο παρατάχθηκε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και πήρε τουλάχιστον μία γλυκόπικρη νίκη. Γλυκόπικρη γιατί δεν μπόρεσε να καλύψει το σκορ του πρώτου αγώνα, αφού δέχθηκε ακόμη ένα γκολ φέτος από δικό του λάθος.

Η νίκη αυτή ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί «βάλσαμο» ενόψει της συνέχειας. Την είχε ανάγκη η ομάδα μετά την κακή εμφάνιση στη Λεωφόρο, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή. Η αγωνιστική που έρχεται είναι κομβική. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κρατάει τελείως τη τύχη στα χέρια του, αλλά μπορεί να μειώσει ξανά τη διαφορά στο -3 και να το πάει μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Δεν μπορεί κανείς να ξεγράφει αυτή την ομάδα, γιατί είναι και μοναδική που μπορεί να κάνει μία τέτοια ανατροπή... Με νέα νίκη επί της ΑΕΚ και απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Θρύλος θα πλησιάσει ξανά σε απόσταση βολής, έχοντας μετά στο πρόγραμμα του δύο εύκολα θεωρητικά ματς με Άρη στη Θεσσαλονίκη και Βόλο στο Καραϊσκάκη...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ