ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για την επιστολή του Μαρινάκη σε ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους ελίτ διαιτητές (video)

Το MEGA για την επιστολή του Μαρινάκη σε ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους ελίτ διαιτητές (video)

Για την κρίσιμη 5η αγωνιστική των πλέι οφ προετοιμάζονται οι ομάδες της Superleague. Να σεβαστούν το πρωτάθλημα και τους συλλόγους, ορίζοντας ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ζήτησε με επιστολή του σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, ο πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μαρινάκης

Η Κυριακή θα κρίνει πολλά για τη μάχη του φετινού τίτλου. Οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και από τα αποτελέσματα θα προκύψουν νέα δεδομένα στη βαθμολογία.

Με μια φυσιολογική ομοσπονδία και μία φυσιολογική ΚΕΔ, θα ήταν βέβαιος ο ορισμός ξένων ελίτ διαιτητών, που θα διασφάλιζαν την εύρυθμη διεξαγωγή των ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Επειδή στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι σίγουρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του, υπενθύμισε ξανά σε ΕΠΟ και ΚΕΔ την αυτονόητη υποχρέωση τους: να βρουν τους καλύτερους ξένους ρέφερι για τα δύο παιχνίδια.

«Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση – από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών – να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων», ανέφερε ο πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στον Ολυμπιακό, ο Ζοσέ Ανιγκό είδε τον Ροντινέι να προπονείται και να τίθεται στη διάθεση του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ