ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ για την μεγάλη ανατροπή!

Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ για την μεγάλη ανατροπή!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να τα παρατάει, ούτε και να παραδίνεται. Παλεύει πάντα μέχρι τέλους και δεν πέφτει όσο κι αν προσπαθούν να τον ρίξουν οι «απέναντι» σε συνεργασία με τους... αγαπημένους τους «εξυγιαντές». Και κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Θρύλος είναι έτοιμος να συνεχίσει να εντείνει την προσπάθειά του για την μεγάλη ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ομάδα και κόσμος δεν σταματούν να πιστεύουν στο 48ο και στο 4ο σερί πρωτάθλημα, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός παραμένει στο παιχνίδι, την ώρα που ο «ερυθρόλευκος» λαός βγαίνει μπροστά και εξαφανίζει τα εισιτήρια με τον δικό του και μοναδικό τρόπο, οδεύοντας την προσεχή «μάχη» με την ΑΕΚ προς sold out!

Το γήπεδο Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι και πάλι «καυτό», καθώς ο κόσμος του Θρύλου έχει προμηθευτεί ήδη 23.000 εισιτήρια. Όπως καταλαβαίνετε, η πίστη είναι μεγάλη και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ανιγκό πρέπει να είναι το ίδιο τεράστια στους έξι «τελικούς» που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ