ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Οδηγός» η σχέση αγάπης Φορτούνη με ΑΕΚ!

«Οδηγός» η σχέση αγάπης Φορτούνη με ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του μόνο σε ένα πράγμα: Tη νίκη επί της ΑΕΚ. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία.

Η ήττα με κάτω τα χέρια στη Λεωφόρο έχει αφήσει τον Ολυμπιακό στο -6 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Ζητούμενο για τον Ανιγκό και τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών να εξαντλήσουν οποιαδήποτε πιθανότητα στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. Άρα το τρίποντο είναι μονόδρομος.

Ο Γάλλος τεχνικός θα δώσει όλο το βάρος στον κορυφαίο δημιουργό, τον καλύτερο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να πάρει ξανά το «10» και να το κάνει δικό του. Και να οδηγήσει τον Ολυμπιακός σε ακόμη ένα τρίποντο. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος, έχει μία ιδιαίτερη σχέση και διατηρεί μία… ιδιαίτερη επαφή, με τα δίχτυα της αποψινής αντιπάλου, του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης, από το 2016 και έπειτα, οπότε έβαλε το πρώτο του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, επί της κούλας, έχει γράψει αρκετά ακόμη, σε ΟΑΚΑ, OPAP Arena και Καραϊσκάκη, συνεχίζοντας την καλή παράδοσή του!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, έχει σημειώσει 8 γκολ και έχει μοιράσει και 7 ασίστ στα παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ!

Από αυτά, τα 8 γκολ τα έχει πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και από αυτά, τα 5 είναι στο Καραϊσκάκη!

Για αυτό ο Θρύλος ποντάρει πολλά στην σχέση αγάπης του Φορτούνη με ΑΕΚ, με στόχο τη τρίτη σερί νίκη επί των «κιτρινόμαυρων» και κατάλληλο πλασάρισμα προς την κορυφή!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ