ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο φιλικό για τους Βετεράνους του Θρύλου!

Νέο φιλικό για τους Βετεράνους του Θρύλου!

Στο γήπεδο βρέθηκαν και πάλι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού για να δώσουν έναν ακόμη αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι «ερυθρόλευκοι» Θρύλοι του παρελθόντος αντιμετώπισαν την ομάδα των Ελλήνων ηθοποιών (ΣΕΗ) στο γήπεδο του Χαϊδαρίου «Τάκης Χαραλαμπίδης», για την ενίσχυση του Χριστοδούλειου ιδρύματος.

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έφτασαν στο γήπεδο με πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αγωνίστηκαν απέναντι στους Έλληνες ηθοποιούς και νίκησαν με 4-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Καρασαββίδης, Παχατουρίδης, Καλύκας και Χαντζίδης.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού τίμησε το Χριστοδούλειο ίδρυμα, όπως και την ομάδα των Ελλήνων ηθοποιών.

Από πλευράς Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι Αρβανίτης, Κοκολάκης, Βαμβακούλας, Βαΐτσης, Καλαμάρας, Καρασαββίδης, Παχατουρίδης, Μενδρινός, Τσιαντάκης, Χαντζίδης, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Καλύκας, Λίγκος, Κασδοβασίλης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Κωττάκης, Μαριόλης, Κοτίτσας, Ασπρογέρακας, Δημητρόπουλος, Παπασωτηρίου, Βασιλειάδης, Ρούσσος, Μαντάζης, Βέλιος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Αγγελής, Κελεσίδης, Καραβίτης, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Νικητέας, Τσικιντζέλας, Πλακίδης, Σορώτος, Κασελίμης, Μουκέας, Παναούσης, Σκορδαλιός. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Χρήστος Καλτσάς, ενώ φροντιστής ο Νίκος Τουλγέρογλου, παράλληλα στο γήπεδο ήταν ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς και το μέλος του Γραφείου Τύπου Γιώργος Πλέσσας, όπως και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Γιώργος Ντινιακός.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Βουτσαράς, Ζάχαρης, Χατζιδάκης, ενώ γιατρός του αγώνα ο Νίκος Ραζής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ