ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» ξανά για το Πανθεσσαλικό

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» ξανά για το Πανθεσσαλικό

Νέα ξεφτίλα της ΕΠΟ με τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ καθώς ο Μπαλτάκος «έφαγε πόρτα» ξανά για δεύτερη φορά για τον Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ο τελικός.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ όρισε ως ημερομηνία της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο «Πανθεσσαλικό» Στάδιο την 24η Μαΐου, ωστόσο, η Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση προς την ΕΠΟ, όπου αναφέρει ότι το ματς δεν πρόκειται να διεξαχθεί στο Βόλο!

Η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε  ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και  σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στα το φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων  Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει  αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ