ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Γερμανός Μπριχ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Γερμανός Μπριχ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ θα σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την έννατη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Ως δια μαγείας, συνεχίζονται βρίσκονται ελίτ διαιτητές, ενώ μέχρι πρότινος ο Μπένετ… δεν μπορούσε. Τώρα που «έβγαλαν» με το έτσι θέλω εκτός τίτλου τον Θρύλου, έρχονται… αβέρτα ελίτ. Μέχρι τώρα… αγνοούνταν. Αλλά και τι να τους κάνεις, άμα φέρνουν VARίστες Β’ Εθνικής; Ο Μπριχ είναι πραγματικά καλός διαιτητής, αλλά με αυτά που είδαν τα μάτια μας, από τον επίσης ελίτ Μάσα και το… επιτελείο του, πλέον περιμένουμε τα πάντα…

Στο παλμαρέ του 46χρονου ρέφερι δεσπόζει ο τελικός του Champions League 2017, Γιουβέντους-Ρεάλ 1-4. Επίσης, το 2014 σφύριξε τον τελικό του Europa League, Σεβίλλη-Μπενφίκα 0-0 (4-2 στα πέναλτι), ενώ διαιτήτευσε αρκετούς προημιτελικούς και τελικούς των προαναφερόμενων διασυλλογικών διοργανώσεων.

Ο Μπριχ έχει ξανάρθει στην Ελλάδα καθώς στις 27/1/21 σφύριξε Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0, στις 20/2/22 Αρης-ΠΑΟΚ 0-0 και στις 11/5/22 ΠΑΟΚ-Αρης 0-1.

Οσον αφορά στους πρόσφατους ευρωπαϊκούς αγώνες, στις 9 Δεκεμβρίου σφύριξε Ολυμπιακός-Πόρτο 0-2 για τους ομίλους του Champions League και ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 2-1 στις 15 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης. 

Αναλυτικά οι ορισμοί για το ντέρμπι «αιωνίων»:

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ

Βοηθοί: Μαρκ Μπορς, Στέφαν Λουπ

4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης

VAR, AVAR: Περλ Γκίντερ, Κώστας Ψάρρης

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ