ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης (video)

Στην Αγγλία, η Σίτι ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ληντς, ενώ ο Κέιν έδωσε στην Τότεναμ το τρίποντο επί της Κρίσταλ Πάλας, με ιστορικό γκολ. Στην Ιταλία η Μίλαν πήρε το ντέρμπι με τη Λάτσιο.

Στην Ιταλία η Νάπολι εξασφάλισε το πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις θέσεις για το Champions League. Η Μίλαν νίκησε 2 – 0 τη δεύτερη Λάτσιο. Ο Μπενασέρ έβαλε το πρώτο γκολ της γηπεδούχου στο 17ο και στο 29ο, ο Γάλλος Τεό Ερναντεζ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 τέσσερις ημέρες, πριν τον ημιτελικό του Champions League με την Ίντερ που θα μεταδώσει ζωντανά την προσεχή Τετάρτη το MEGA. Ανησυχία στις τάξεις της νικήτριας η αποχώρηση του Ραφαέλ Λέαο στο 11ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Στην Αγγλία, «καλπασμός» της Σίτι για ακόμη έναν τίτλο πρωταθλήματος. Επιβλήθηκε 2-1 της Λίντς με πρωταγωνιστή τον Γκιουντογκάν. Ο Γερμανός μέσος σκόραρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 19ο λεπτό και διεύρυνε με πανομοιότυπο τρόπο το σκορ με το γκολ στο 27ο λεπτό αλλά απέτυχε σε εκτέλεση πέναλτι για το χατ τρικ στο 83ο λεπτό και στο 85΄ο Ροντρίγκο μείωσε σε 2-1 για τη Λιντς που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο Λονδίνο η Τότεναμ ξόρκισε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τεσσάρων αγωνιστικών. Νίκησε 1-0 την Κρίσταλ Κρισταλ Πάλας με γκολ του Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο 29χρονος Άγγλος φορ έγινε με 209 γκολ δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League προσπερνώντας τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Στο Μπόρνμουθ , πρώτη νίκη για τον Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με τον Γκάλαχερ στο 9′, ο Βίνια απάντησε για τη γηπεδούχο στο 21΄1-1, ωστόσο η Τσέλσι βρήκε δεύτερο γκολ στο 82′ με τον Μπαντιασίλ και έφθασε και το τελικό 3-1 με σκόρερ τον Πορτογάλο Φέλιξ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης,

Στο Γουλβς νίκη παραμονής για την τοπική ομάδα. Χάρη σε γκολ του Τότι Γκόμεζ στο 9ο λεπτό επικράτησε 1-0 της Άστον Βίλα.

Πηγή: megatvcom

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ