ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανιγκό: «Ο κ. Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η επόμενη σεζόν»

Ανιγκό: «Ο κ. Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η επόμενη σεζόν»

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος (1-0) από την Τούμπα και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στη Super League στην 3η θέση. Ο Ζοζέ Ανιγκό στις δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανιγκό:

Για το ματς: "Πραγματικά τελειώσαμε με έναν καλό τρόπο τη χρονιά, κάναμε σωστά τη δουλειά μας, γιατί μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχουμε κάνει το καθήκον μας θα περιμένουν το τελικό για να βρεθούμε στο Europa League. Χαρούμενος για το πώς τελειώνει σε σχέση με το πώς πήγε η χρονιά. Η δουλειά που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι καταπληκτική. Είμαι περήφανος και αφήνω το πόστο, αλλά νιώθω ικανοποιημένος".

Για την ζεστή αγκαλιά στον Σαμασέκου: "Γνωρίζω καλά τον Σαμασέκου, παρακολουθούμε τις αφρικανικές διοργανώσεις, ξέρω το ταλέντο του. Ήξερα ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει αυτά που μας έδειξε τις τελευταίες εβδομάδες. Έδειξε ότι είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ, μας πήγε καλά το σύστημα και ο Σαμασεκού ήταν απαραίτητος".

Για τη νέα σεζόν: "Νομίζω πως δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι. Γνωρίζω καλά το κλαμπ και είμαι σίγουρος και όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μαρινάκης ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε τα πάντα, ο σύλλογος και ο πρόεδρος, να το πετύχουμε αυτό".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ