ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «veni,vidi,vici» του Μπακαμπού

Το «veni,vidi,vici» του Μπακαμπού

Αποθέωσε τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ιστοσελίδα από το Κονγκό, γράφοντας: «Ήρθε, είδε και κατέκτησε. Θαύματα με τον ελληνικό σύλλογο έκανε ο Σέντρικ Μπακαμπού, ο οποίος προσγειώθηκε στα μέσα της σεζόν στον Ολυμπιακό. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ο Κονγκολέζος επιθετικός, στο μεταξύ, έφυγε με το χρυσό παπούτσι.

Έχοντας «υπογράψει» 18 γκολ, ο διεθνής άσος, είναι επίσημα πρώτος σκόρερ στη Super League στο τέλος της σεζόν 2022-2023. Ο 32χρονος παίκτης αποχώρησε από την Μαρσέιγ τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, αλλά γρήγορα βρήκε μια βάση στη γηραιά ήπειρο. Ο Μπακαμπού, που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό έχοντας πλήρη δράση, δεν άργησε να βάλει τους πάντες στην… τσέπη του!

Στην Ελλάδα, ο επιθετικός της Εθνικής Κονγκό, κέρδισε αμέσως μια αδιαμφισβήτητη θέση εκκίνησης στην πρώτη γραμμή της επίθεσης. Μια μεγάλη σεζόν που ολοκληρώθηκε από το πρώην «κίτρινο υποβρύχιο». Δεκαοκτώ γκολ και μία ασίστ και αριθμοί που είναι αρκετοί για να προσελκύσουν πολλούς μνηστήρες για τον Μπακάγκολ. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού και ο θρύλος, ολοκληρώνουν τη σεζόν στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς και θα παίξουν στα play-offs του Europa League».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ