ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χουάνγκ και Μπακαμπού στους κορυφαίους

Χουάνγκ και Μπακαμπού στους κορυφαίους

Μπορεί να τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ο Oλυμπιακός δε γινόταν να μην έχει πρωταγωνιστές και στο φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα «svenskafans» που διάλεξε την κορυφαία ενδεκάδα του φετινού πρωταθλήματος, θέση ανάμεσα τους έχουν οι Σεντρίκ Μπακαμπού και Χουάνγκ Ινμπεόμ. 

Μεταξύ άλλων τονίζεται: «Ο Μπακαμπού άρχισε σιγά σιγά να συστήνεται το φθινόπωρο, αλλά η περίοδος πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν περισσότερο για να προσαρμοστεί και να βρει καλή φυσική κατάσταση. Σε αυτό το ημερολογιακό έτος, ήταν λαμπρός, βρίσκοντας δίχτυα σε τακτική βάση. Έγινε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τα 18 τέρματα του. Ο Μπακαμπού έχει δείξει ότι είναι αιχμηρός σε βάθος και έχει ωραία αίσθηση του γκολ».

Αναφορικά με τον Χουάνγκ, έγραψε: «Τι νέο απόκτημα! Ο Χουάνγκ τα κατάφερε με έμφαση από την πρώτη στιγμή! Κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί της ομάδας, στο Καραϊσκάκης. Είναι ένα κράμα αμυντικού και επιθετικού μέσου που σημαίνει ότι μπορεί να αποδώσει σε οποιονδήποτε ρόλο, αλλά ευδοκιμεί καλύτερα σε ρόλο box-to-box. Ο 26χρονος είναι καλός και με τα δύο πόδια, κινητικός, γρήγορος και διαβάζει απίστευτα καλά το παιχνίδι. Συνδυάζει εξαιρετικές πάσες με λειτουργική τεχνική, σκληρή δουλειά και είναι εξοπλισμένος με καλό σουτ από απόσταση».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ