ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το κοινό... παρελθόν των Κορδόν και Μπακαμπού!

Το κοινό... παρελθόν των Κορδόν και Μπακαμπού!

Ο Αντόνιο Κορδόν Ρουίς έχει παρουσιαστεί στην πατρίδα του ως ένας «φιλόσοφος» του ποδοσφαίρου. Τώρα έρχεται να αναπτύξει τις ιδέες του στον Ολυμπιακό.

Με παραστάσεις από το ισπανικό ποδόσφαιρο, συμφωνίες με τοπ ποδοσφαιριστές και τεχνικούς, συνεργασίες με πανίσχυρους επιχειρηματίες σε Ευρώπη, Ασία, με εμπειρία και στη Λατινική Αμερική, μόνο απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει.

Ο Ισπανός ποδοσφαιράνθρωπος που θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό και θα είναι το Α και το Ω στην ομάδα και φυσικά θα είναι στο χέρι του να ανυψώσει τον Θρύλο.

Πρόκειται για ένα έμπειρο άνθρωπο στον συγκεκριμένο τομέα με εξαιρετικές επιδόσεις στο παρελθόν, έφερε στο ταμείο αρκετά εκατομμύρια και πλέον θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητικούς διευθυντές στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που έφερε στη Βιγιαρεάλ τον νυν φορ του Ολυμπιακού Σεντρίκ Μπακαμπού, όπου ο Κονγκολέζος έκανε το ξεπέταγμα του στην ισπανική ομάδα (47 γκολ, 5 ασίστ). Άρα, όπως καταλαβαίνεται, οι δυο τους έχουν ένα μικρό… παρελθόν και αποδεικνύεται επίσης τι σημαντικές και στοχευέμενες κινήσεις και επιλογές πραγματοποιεί ο Κορδόν.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ