ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όπου παίζεις εσύ, θα 'μαι κι εγώ μαζί...

Όπου παίζεις εσύ, θα 'μαι κι εγώ μαζί...

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε τη σεζόν 2022-23, έμεινε εκτός στόχων του σε όλα τα μέτωπα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ένας συνδυασμός γεγονότων, έφεραν την αποτυχία των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα, οι συνεχείς αλλαγές στην άκρη του πάγκου, οι προσθήκες Μαρσέλο και Χάμες που αποδείχθηκαν… βαρίδια για την ομάδα, η διαιτησία και ότι χάθηκε η «μπάλα» με το ρόστερ. Όλα αυτά οδήγησαν στην ανεπιτυχή σεζόν για τους Πειραίωτες.

Ωστόσο, μπορεί ο Ολυμπιακός να μην πέτυχε τους στόχους, αλλά «κέρδισε» κάτι πολύ σημαντικό. Τον κόσμο του! Και αυτό ήταν φανερό σχεδόν κάθε Κυριακή φέτος, όχι μόνο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά παντού ακόμα και εκτός Ελλάδος. Όπως λέει και το σύνθημα των Πειραιωτών: «Θα είναι παντού κοντά η Θύρα η 7».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να λένε για την αδιάκοπη και «θερμή» υποστήριξη του κόσμου τη φετινή χρονιά. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός έδρας!

Τα γήπεδα της επαρχίας αλλά και της Ευρώπης, στα οποία πήραν εισιτήρια οι Πειραιώτες, «κοκκίνισαν» για τα... καλά, κάνοντας τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να νιώθουν σαν στο «σπίτι» τους! Από την Χάιφα του Ισραήλ, στο «κατακόκκινο» ΓΣΠ και στο Φράιμπουργκ ως τα Γιάννενα, τον Βόλο και την Κρήτη.

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ