ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ισόπαλοι μεν, με διαφορά δε!

Ισόπαλοι μεν, με διαφορά δε!

Μπορεί ο Ολυμπιακός Β΄, να έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ Β΄, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά με την «Ένωση», σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Είναι ενδεικτικό, πως παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός Β΄ έχει υποστεί αφαίρεση δέκα βαθμών λόγω των αποχωρήσεων του στα παιχνίδια με την Κηφισιά και την Athens Kallithea, έχουν 28 πόντους στο «ενεργητικό» τους και είναι ψηλότερα από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει μόλις 21 πόντους. Τους τρεις εξ αυτών μάλιστα χωρίς να αγωνιστούν, με αντίπαλο τον Ηρόδοτο που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Δεν είναι όμως μόνο η βαθμολογική συγκομιδή που δείχνει τη διαφορά των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός Β΄, είναι «κυρίαρχος» σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Οι Πειραιώτες έχουν και περισσότερες νίκες, αλλά και καλύτερο «ενεργητικό», αλλά και «παθητικό»! Αναλυτικότερα, σε ό,τι αφορά τα τρίποντα, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα (και του Γιάννη Οκκά νωρίτερα), έχει αυτή τη στιγμή έντεκα νίκες, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και γνώρισαν την ήττα σε εννέα αγώνες. Στους δύο εξ αυτών μάλιστα στα… χαρτιά, αφού όπως προαναφέραμε, τα παιχνίδια με Athens Kallithea και Κηφισιά, δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Από την άλλη μεριά, το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, έχει μόλις τέσσερις επιτυχίες (η μια με τον Ηρόδοτο), ενώ σε έξι ματς πήρε έναν βαθμό και σε 13 περιπτώσεις έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος από το γήπεδο.

Εντυπωσιακή είναι πάντως η διαφορά και σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοράρει 30 φορές, ενώ από την άλλη μεριά η ΑΕΚ Β΄ 21, υπολογίζοντας και τρία γκολ στον Ηρόδοτο. Μεγάλη πάντως είναι η διαφορά και στο «παθητικό», αφού ο Ολυμπιακός Β΄ έχει δεχτεί 24 γκολ, με… έξι να έχουν επιτευχθεί στα χαρτιά. Ο «δικέφαλος» από την άλλη, έχει μαζέψει 39 φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ