ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέγα σκάνδαλο από την ΕΠΟ, «έκοψαν» από την Εθνική τον Φορτούνη!

Μέγα σκάνδαλο από την ΕΠΟ, «έκοψαν» από την Εθνική τον Φορτούνη!

Η ποδοσφαιρική λογική… αυτοκτονεί ξανά! Μετά τον Φαν Σιπ, φαίνεται να λειτουργεί με τις ίδιες πρακτικές και ο Πογέτ…..

Εντελώς ξαφνικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός  εθνικής ομάδας, άφησε εκτός τον Κώστα Φορτούνη  από τις επιλογές του για τα ματς που έρχονται τον Ιούνιο για τα προκριματικά του Euro (με Ιρλανδία και Γαλλία).

Η πληροφορία όμως ότι τον «έκοψε» αν μη τι άλλο προκαλεί εντυπώσεις και δημιουργεί μπόλικα ερωτηματικά. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο 30χρονος ήταν κανονικά στις κλήσεις του Μάρτη, όταν και αγωνίστηκε στις αναμετρήσεις κόντρα στο Γιβραλτάρ και την Λιθουανία.

Η απορία φαντάζει αυτονόητη και αν μη τι άλλο ξυπνά μνήμες της προηγούμενης τάξης πραγμάτων όταν πολλοί και διάφοροι άσοι πρώτης γραμμής των «ερυθρόλευκων» (Παπασταθόπουλος, Μανωλάς) ή και του… παρελθόντος τους (Σιόβας) υποχρεώθηκαν ξαφνικά να αποχωρήσουν από την Εθνική, με την ΕΠΟ να έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

Ο Πογέτ φαίνεται να λειτουργεί με δικό του γνώμονα και μας κάνει να... απορούμε. Μήπως αυτοί οι αγώνες είναι τελικά μια ευκαιρία να φανούν κάποιοι παίκτες που έχουν πωλητήριο από τις ομάδες τους; Μήπως επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται μαζί τους πρέπει να τους βάλουμε στην… βιτρίνα της Εθνικής;

Στον οργανισμό του Ολυμπιακού αισθάνονται τεράστια έκπληξη από την εξέλιξη αυτή, καθότι κατά κοινή ομολογία ο διεθνής άσος, που μάλιστα είχε κληθεί τον Μάρτιο, ήταν από τους καλύτερους στο 2ο μισό της σεζόν και κορυφαίος σε ασίστ.

Ο Κώστας Φορτούνης, είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής σε ότι αφορά την τεχνική κατάρτιση, τα στημένα και την δημιουργία. Όμως δεν χωράει στο σύστημα του Ουρουγουανού, πραγματικά είναι απόρροιας άξιον

Αυτή είναι η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου! Αυτά είναι τα «έργα» της. Το ποδόσφαιρο από το κακό στο χειρότερο. Με αποδείξεις!

Πραγματικά κρίμα τέτοιοι παίκτες διαμάντια να μένουν μακριά από την εθνική ομάδα ! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ