ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η κοροϊδία της ΕΠΟ στο πρόσωπο του Ντόη, τα λέει όλα…

Η κοροϊδία της ΕΠΟ στο πρόσωπο του Ντόη, τα λέει όλα…

 

H μη κλήση του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική ομάδα, επιβεβαίωσε το κοινό μυστικό ότι και ο Πογέτ, όπως όλοι όσοι περιφέρονται γύρω από τις Εθνικές ομάδες της ΕΠΟ, παίρνουν εντολές από τα όργανα της «εξυγίανσης».

 Ο Φορτούνης είναι  αδιαμφισβήτητα ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ Ελληνας ποδοσφαιριστής. Γιατί τότε τον άφησε εκτός Εθνικής ο Πογέτ. Βεβαίως, δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος, όπως σοβαρός λόγος δεν υπάρχει για την μη επιλογή του Ανδρέα Ντοή στην Εθνική Ανδρών.

Κι εδώ υπάρχει κι ένα ακόμη γεγονός, ανεξάρτητο του Φορτούνη, σε σχέση με την Εθνική ομάδα και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό έχει να κάνει με την κοροϊδία στον Ντόη. Διότι, περί κοροϊδίας πρόκειται.

Του είπαν, ότι τον θέλουν στην Εθνική Ελλάδας. Απάντησε ο ίδιος αρνητικά στην πρόταση να παίξει στην Εθνική Αλβανίας. Έτρεξε να βγάλει όλα τα χαρτιά που απαιτούνταν. Μάλιστα είχε πληροφορηθεί ότι μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ενώ είχε παίξει βασικός σε όλα στη σειρά τα ντέρμπι, ότι θα καλούταν στην Εθνική Ομάδα. Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη  ποτέ! Έτσι απλά…

Αυτή είναι η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου! Αυτά είναι τα «έργα» της. Το ποδόσφαιρο από το κακό στο χειρότερο. Με αποδείξεις!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ