ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι του Θρύλου στο Europa!

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι του Θρύλου στο Europa!

Eίναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παίξει ο Ολυμπιακός απευθείας στα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ. Όπερ σημαίνει ότι θα έχει δεδομένη την παρουσία του στη φάση των ομίλων στην Ευρώπη, αφού και να αποκλειστεί στα πλέι οφς του Europa League θα πάει απευθείας στους ομίλους του Conference League.

Πάντως, ο Θρύλος έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στον 3ο προκριματικό του Europa League. Θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στις 10 και 17/8 ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ανέβει στα πλεϊ οφ αν πάρει το φετινό Europa η Ρόμα και παράλληλα προλάβει 5η ή 6η θέση στη Σέριε Α.

Στον 3ο προκριματικό έχει δυο πιθανούς αντιπάλους: Τους χαμένους από τον 2ο προκριματικό του League Path του Champions League. Αυτή τη στιγμή στον 2ο γύρο είναι ο δεύτερος Βελγίου, ο δεύτερος Ουκρανίας, Παναθηναϊκός και ο δεύτερος της Ελβετίας.

Αν π.χ. (θεωρητικά βάση συντελεστή) μείνει έξω ο ΠΑΟ και η ελβετική ομάδα (Σερβέτ ή Λουγκάνο) τότε θα παίξει με τους Ελβετούς αφού δεν επιτρέπεται να παίξει με ελληνική ομάδα. Αντίστοιχα μπορεί να πέσει με Ουκρανούς (Ντνίπρο ή Ζαρία) ή Βέλγους (Αντβέρπ, Ζιλουάζ ή Γκενκ) αν αποκλειστούν εκείνοι στον 2ο προκριματικό.

Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στα play-offs εκεί τα δεδομένα της κλήρωσης αλλάζουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο Priority 4 γκρουπ της κλήρωσης μαζί με την άλλη ομάδα που θα προκριθεί από τον 3ο γύρο του Europa συν τον κυπελλούχο Ελβετίας. Θα παίξει με ομάδα από το Priority 1.

Είναι έξι:

  • Αγιαξ (Ολλανδία)
  • ΛΑΣΚ (Αυστρία)
  • Αντβέρπ ή Γκενκ ή Σεν Ζιλουάζ (Βέλγιο)
  • Ζαρία ή Ντνίπρο (Ουκρανία)
  • Αμπερντίν ή Ινβερνές (Σκωτία)
  • Τσουκαρίτσκι (Σερβία)

Ο Αγιαξ είναι το πιο μεγάλο όνομα σε αυτή τη φάση. Οι υπόλοιπες δεν τρομάζουν αν ο Ολυμπιακός επιστρέψει στις καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις.

Για την ώρα μετά και την τελευταία εξέλιξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Αγιαξ, ΛΑΣΚ και Τσουκαρίτσκι Βελιγραδίου είναι στα πλεϊ οφ κι ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού (αν περάσει στα πλεϊ οφ).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ