ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι Αμερικάνοι για Μαρς, Άρονσον και... Ολυμπιακό!

Οι Αμερικάνοι για Μαρς, Άρονσον και... Ολυμπιακό!

Ένα… τρελό δημοσίευμα προέκυψε την Τετάρτη (31/5) από την Αμερική και «μπλέκει» τον Ολυμπιακό σε ένα σενάριο που αφορά και νέο προπονητή αλλά και… παίκτη.  Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός «συνδέεται» με τον Τζέσι Μαρς και τον Μπρέντεν Άαρονσον! Αμερικανική ιστοσελίδα «μπλέκει» τους «ερυθρόλευκους» τόσο με τον πρώην προπονητή της Λιντς, όσο και με τον 22χρονο εξτρέμ.

Η ιστοσελίδα «24ssports.com», λοιπόν, αναλύει τα δεδομένα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας των Μαρς και Άαρονσον, μετά τον υποβιβασμό της Λιντς στην Championship και κάπου εκεί, βάζει στο «κόλπο» τον Θρύλο.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό Μέσο υπογραμμίζει: ««Οι φήμες για μεταγραφή του Μπρέντεν Άαρονσον θα μπορούσαν να φουντώσουν, αν ο Τζέσι Μαρς πάει σε κάποιον σύλλογο. Αν και συνδέθηκε στενά με τη Σαουθάμπτον και τη Λέστερ, λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Λιντς, δεν έχει βρει ακόμα δουλειά. Ο Αμερικανός προπονητής ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ήρθε στο ‘Έλαντ Ρόουντ’ ο Άαρονσον. Ο Μαρς συνδέεται τόσο με τη Μονακό, όσο και με τον Ολυμπιακό. Ποιος θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στη Γαλλική Ριβιέρα; Ενώ το ελληνικό superclub και το πρωτάθλημα της χώρας είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα σκληρύνουν τον νεαρό. Φυσικά, ο Μαρς θα μπορούσε να καταλήξει να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή της Εθνικής των ΗΠΑ και σίγουρα, θα επιλέξει τον Άαρονσον».

Να σημειωθεί, ότι ο 22χρονος ταλαντούχος Αμερικανός εξτρέμ μετακόμισε, πέρυσι το καλοκαίρι, στα «παγώνια» από τη Σάλτσμπουργκ αντί κοντά 25 εκατ. ευρώ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ