ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το σήκωσε επιτέλους η Σίτι και... έρχεται στο Ναό!

Το σήκωσε επιτέλους η Σίτι και... έρχεται στο Ναό!

Η Μάντσετσερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα ανέβηκε στον ποδοσφαιρικό Όλυμπο με το πρώτο της Champions League να συνοδεύεται από τους δυο εγχώριους τίτλους. Η Σίτι επικράτησε της Ίντερ με 1-0 με τον Ρόντρι να πετυχαίνει το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε, γκολ.

Ο Ρόδρι με ένα υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή στο 68ο λεπτό νίκησε τον τερματοφύλακα των «Νερατζούρι», Ονάνα, και χάρισε στους «Πολίτες» το πρώτο τους Champions League.

Ο αγώνας, όμως, για τη νίκη δεν ήταν καθόλου εύκολος, καθώς η Σίτι είδε από το πρώτο ημίχρονο να χάνει έναν κομβικό της παίκτη, τον μέσο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος με την απόδοσή του βοήθησε τους Πολίτες να φτάσουν στον τελικό. Μοιραίος πρωταγωνιστής για την Ίντερ ο Βέλγος επιθετικός, Ρουμέλου Λουκάκου, ο οποίος αντικαθιστώντας τον Ντζέκο κατάφερε να χάσει γκολ εξ επαφής.

Έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου, στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup κόντρα στην Σεβίλλη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς (82' Γουόκερ), Ρούμπεν Ντίας, Άκε, Ακάντζι, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (36' Φόντεν) Μπερνάρντο Σίλβα, Χάλαντ, Γκρίλις

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν (Ντ'Αμπρόζιο), Ατσέρμπι, Μπαστόνι (76' Γκόζενς), Ντάμφρις (76' Μπελανόβα), Τσαλχάνογλου (84' Μικίταριαν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο (57' Λουκάκου)

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ