ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα συγχαρητήρια των Βετεράνων του Ολυμπιακού στα λιοντάρια του Θρύλου!

Τα συγχαρητήρια των Βετεράνων του Ολυμπιακού στα λιοντάρια του Θρύλου!

Μετά από ένα σπουδαίο ματς και μία μεγάλη «μάχη», απέναντι στον ΠΑΟΚ, η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε τη Super League K17, επικρατώντας με 5-4 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι μάγκες του Δημήτρη Μαυρογενίδη απέδειξαν ξανά ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα και ότι όσοι εργάζονται σε αυτές δίνουν το 100% έτσι ώστε να φέρνουν νίκες και επιτυχίες για τον Θρύλο!

Οι νέοι αθλητές της ομάδας του Πειραιά κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα από όλους, καθώς όλη τη σεζόν έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι πρώτα από όλα είναι άνθρωποι και μετά ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έστειλε τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Super League Κ17, από τους Έφηβους του Θρύλου.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Ελλάδος Κ17 του Ολυμπιακού μας για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας στον τελικό με 5-4 επί της αξιόμαχης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Σε συνδυασμό με την επίσης μεγάλη επιτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Κ19 μας κάνουν περήφανους για την οργάνωση και την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μας,  χτίζοντας το μέλλον του Ολυμπιακού μας.

Με τιμή το Δ.Σ.».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ