ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κίτσος: «Σε αυτούς χρωστάω τα πάντα»!

Κίτσος: «Σε αυτούς χρωστάω τα πάντα»!

Στην NOVA μίλησε ο Φώτης Κίτσος, ο οποίος επέστρεψε πιο ώριμος στον Πειραιά μετά από τον δανεισμό του στην Ομόνοια.

Αρχικά, για το βήμα που έκανε στην καριέρα του, φτάνοντας από τον Ολυμπιακό Β΄ πέρυσι να παίζει εφέτος σε μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Κύπρο, σχολίασε: «Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω, ώστε να έχω περισσότερες ευθύνες ως ποδοσφαιριστής, σε μια μεγάλη ομάδα, αφού στον Ολυμπιακό ήμουν κυρίως μέρος του rotation και όχι βασικός. Οπότε ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω έτσι και αλλιώς ως ποδοσφαιριστής γιατί όσο περισσότερα παιχνίδια παίρνεις, τόσο μεγαλύτερες εμπειρίες αποκτάς».

Αναφορικά με την προσωπική του εξέλιξη μετά από την παρουσία του στην Κύπρο και τους τομείς που βελτιώθηκε, απάντησε: «Περισσότερο βοηθήθηκα στο κομμάτι τις αμυντικής μου τακτικής και γενικά στην προσέγγιση στο παιχνίδι το ίδιο, δηλαδή καταλαβαίνω τώρα πιο εύκολα τι πρέπει να κάνω μέσα σε κάποιες στιγμές στο γήπεδο, ανάλογα με τις συνθήκες και το τι γίνεται».

Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στο ξεκίνημα της καριέρας του, ανέφερε: «Με βοήθησε πάρα πολύ ο Πέδρο Μάρτινς γιατί ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου προπονητής. Από εκεί και πέρα, είχα μάθει πολλά και από τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Τάσο Πάντο στις ακαδημίες».

Καταλήγοντας για τον Τσιμίκα δήλωσε: «Μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα του, βλέπεις έναν παίκτη που ξεκινήσατε από την ίδια ακαδημία και έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο. Αγωνιζόμαστε μάλιστα και στην ίδια θέση». Άλλωστε για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τόνισε: «Είναι σαν μηχανή, η αντοχή και ο δυναμισμός του είναι κάτι το τρομερό, όπως θυμάμαι και από πέρυσι που ήμασταν μαζί».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ