ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μασούρας: «Το επόμενο καλοκαίρι να είμαστε στα γήπεδα της Γερμανίας»

Μασούρας: «Το επόμενο καλοκαίρι να είμαστε στα γήπεδα της Γερμανίας»

Ο Γιώργος Μασούρας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γαλλία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να βρεθεί του χρόνου στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας στη συνέντευξη Τύπου: "Παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, προφανώς για όλους εμάς είναι από τους μεγαλύτερους στόχους να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Υπερισχύει το όνειρο να βρεθούμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Να απολαύσουμε την προκριματική φάση και εφόσον έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά".

Για το αν έχει σκεφτεί να μπει στα... παπούτσια του Χαριστέα που είχε βάλει το γκολ το '04 : "Αν σας έλεγα όχι θα σας έλεγα ψέματα. Όλοι ονειρευόμαστε ένα γκολ σε τέτοιο παιχνίδι. Ο στόχος είναι ένας, δεν αλλάζει, ό,τι και να γίνει σε αυτή την προκριματική φάση, εμείς θέλουμε το επόμενο καλοκαίρι να είμαστε στα γήπεδα της Γερμανίας".

 

Για τα καλά λόγια του Ντεσάμπ και του Γκριεζμάν και αν τους γεμίζει με δύναμη και προσμονή: "Είμαστε καλή ομάδα, αλήθεια λέει. Πλάκα κάνω, είναι πολύ κολακευτικό όλο αυτό, να ακούμε αυτά τα λόγια. Κάθε ομάδα έχει τη δικιά της αφετηρία, στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, έχουμε χτίσει ένα καλό γκρουπ και θεωρούμε πως θα δικαιωθούμε".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ