ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αυτοκριτική του Χουάνγκ

Η αυτοκριτική του Χουάνγκ

Τάσεις… αυτοκριτικής είχε μετά από το φινάλε του αγώνα της Νότιας Κορέας με το Ελ Σαλβαδόρ, ο Χουάνγκ. Με τον χαφ του Ολυμπιακού να τονίζει μετά από το ισόπαλο 1-1 πως: «Η θέληση να φέρουμε αποτελέσματα ήταν μεγάλη. Ωστόσο, είναι λυπηρό που έχασα τη συγκέντρωσή μου στις στατικές φάσεις και δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια κατάσταση μπροστά μου. Είπα στα αποδυτήρια πως θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στις στημένες φάσεις». 

Εξάλλου, ο διεθνής μέσος, σε συνέχεια των λεγόμενων του απάντησε: «Αυτός για τον οποίο αισθάνομαι μεγάλη λύπη και θέλω να ζητήσω συγνώμη είναι ο κόσμος, ο οποίος παρά τη βροχή έδωσε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο. Με αποθέωναν μέχρι το φινάλε του αγώνα, αλλά δε νομίζω ότι κατάφερα να ανταποδώσω τη στήριξη και αυτό μου προκαλεί λύπη». 

Για τη σύγκριση των Μπέντο και Κλίνσμαν, δήλωσε: «Δε νομίζω ότι το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής να παίξουμε είναι πολύ διαφορετικό. Νομίζω ότι ήμουν σε μια ομάδα που έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται να υπάρχει διαφορά στις τακτικές λεπτομέρειες ή τέτοια πράγματα. Γενικά νομίζω πως αν έρθει η πρώτη μας νίκη, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για εμάς». 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ