ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Αγκιμπού στα πέντε «αστεράκια»

Ο Αγκιμπού στα πέντε «αστεράκια»

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένα πρόσωπο που έχει «ακούσει» διάφορους επαίνους και είναι αξιοσημείωτη η αναφορά της «afrik-foot», η οποία τοποθέτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό, μεταξύ των πέντε «αστεριών» που πρέπει ο καθένας να παρακολουθεί σε αυτό το Κόπα Άφρικα των μικρών.

Για τον Αγκιμπού Καμαρά υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων πως: «Ο 22χρονος χαφ από την Γουινέα πέρασε από την Λιλ και αυτή τη στιγμή, ο μέσος του Ολυμπιακού (που έπαιξε ως δανεικός και στον Ατρόμητο) έχει ήδη 17 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Γουινέας. Μια εμπειρία που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να φέρει περισσότερα πράγματα στους συμπαίκτες του».

Εξάλλου, το Μαρόκο έχει δύο κεντρικά πρόσωπα σε αυτό το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αφού η ίδια ιστοσελίδα χαρακτηρίζει ως πολύ σημαντικούς παίκτες τον Εζ Αμπντέ και τον Μπιλάλ Ελ Χανούς, τον οποίο θα μπορούσε να βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού στα 19 του χρόνια κάνει… παπάδες με τη φανέλα της Γκενκ. Σχετικά με τα άλλα δύο πρόσωπα που συμπληρώνουν το αφιέρωμα αυτό, είναι αυτά των Mπουμπακάρ Τραορέ από το Μάλι και του Καμαλντίν Σουλεμάνα, ο οποίος φοράει τα χρώματα της Γκάνας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ