ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πετάει» για Αυστρία ο Ολυμπιακός!

«Πετάει» για Αυστρία ο Ολυμπιακός!

Με τελικό προορισμό το Μιλς της Αυστρίας αναχωρεί ο Ολυμπιακός αύριο, Τετάρτη (5/7) στις 15:25. Ο Θρύλος «μπαίνει» στο πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του. Με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν τρία φιλικά ματς επί αυστριακού εδάφους, έως τις 20 του μήνα. Η ομάδα του Πειραιά θα «πετάξει» για το Μόναχο και από εκεί, θα μεταβεί οδικώς ως το Μιλς, στην Αυστρία.

Το διάστημα αυτό στο Τίρολο, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ των Πειραιωτών και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για το ποιους ποδοσφαιριστές θα κρατήσει, σε ποιους θα δώσει δεύτερη ευκαιρία, που θα χρειαστεί ενίσχυση. Βέβαια, τα πρώτα του συμπεράσματα τα έβγαλε ο Ισπανός τεχνικός στις έως τώρα προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Έτσι, ο νέος κόουτς του Θρύλου «έβγαλε» την αποστολή για την προετοιμασία στην Αυστρία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο ο Παπέ Αμπού Σισέ, όσο και ο Μάξι Λοβέρα δεν θα ταξιδέψουν με την «ερυθρόλευκη» αποστολή, αύριο. Όπως και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και την άλλη εβδομάδα, αναμένεται να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των Πειραιωτών στην Αυστρία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, «μέσα» για Αυστρία θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πέπε, ο Καρβάλιο και ο Μπουτούτσι, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τον νέο Ισπανό τεχνικό της ομάδας του Πειραιά.

Εκτός των πλάνων του Μαρτίνεθ βρίσκονται, επίσης, οι Γκάρι Ροντρίγκες, Κανέ, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Νταμπό, που αναμένεται να συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις τους στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού, έως ότου βρουν νέα ομάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα, η αποστολή του Θρύλου, που αναχωρεί για το Μιλς της Αυστρίας, απαρτίζεται από τους Πασχαλάκη, Τζολάκη, Παπαδούδη, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσο, Μπαγκαλιάνη, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκη, Λιάτσο, Φορτούνη, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρα, Ζίνκερναγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι, Ελ Αράμπι και Κωστούλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν το ταξίδι τους, με προορισμό την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ