ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πρέσινγκ ψηλά και οι δοκιμές του Μαρτίνεθ ενόψει Σλοβάτσκο...

Το πρέσινγκ ψηλά και οι δοκιμές του Μαρτίνεθ ενόψει Σλοβάτσκο...

Η δεύτερη μέρα προπονήσεων επί αυστριακού εδάφους ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για την πιο σημαντική (μέχρι την επόμενη), καθώς με τη διπλή προπόνηση οι ερυθρόλευκοι προετοιμάστηκαν για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Σλοβάτσκο (8/7, 18:00)

Το πρόγραμμα, λοιπόν, ξεκίνησε με διαφορετικό ζέσταμα, όπως κυρίως συνεχίζεται. Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ήταν χωρισμένοι σε ομάδες, προσπαθούσαν να αποτρέψουν μία μεγάλη μπάλα να περάσει τα όρια που είχαν τεθεί στον αγωνιστικό χώρο πετώντας της μια ποδοσφαιρική μπάλα με τα χέρια. Μία άσκηση που άρεσε αρκετά στους παίκτες, καθώς έβγαζε γέλιο και πειράγματα μεταξύ τους. Πραγματικά δεν συνηθιζόταν, αλλά ο νέος γυμναστής των «ερυθρολεύκων», Βίκτορ Λαφουέντε Ναδάλες φέρνει καινούργια πράγματα στην ομάδα.

Στη συνέχεια, η δεύτερη άσκηση αφορούσε την κατοχή της μπάλας, υπήρχαν στημένα μικρά τερματάκια.

Από εκεί και πέρα, μερικές από τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό και που χτίζει φανέρωσε στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (7/7) ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και τους έβαλε να παίξουν μίνι διπλό σε μικρότερο από το κανονικό γήπεδο. Και σ’ αυτό το μίνι δίτερμα της προετοιμασίας που διεξάγεται στην Αυστρία, οι οδηγίες ήταν συγκεκριμένες.

Σωστό build up, το οποίο να ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και επίσης, προστασία μπάλας. Ανάπτυξη και από τα πλάγια. Φυσικά και αρκετά υψηλό πρέσιγνκ ώστε να οδηγηθούν οι αντίπαλοι αμυντικοί σε λάθη.

Η κόκκινη ομάδα αποτελούνταν από τους Πασχαλάκη, Ντόη, Ρέτσο, Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Μπουτούτσι, Καρβάλιο, Φορτούνη, Μασούρα.

Από την άλλη,  η μπλε ομάδα ήταν οι Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Ραμόν, Μπουχαλάκης, Ζίνκερναγκελ, Πέπε, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, ενώ οι Ίνμπομ και Λιάτσος ήταν οι παίκτες μπαλαντέρ.

Πλέον, οι  «ερυθρόλευκοι» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετρούν αντίστροφα για το πρώτο τους φιλικό αγώνα με τη Σλοβάτσκο το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα 18.00 Ελλάδας), όπου εκεί θα δούμε σε επίπεδο αγώνα, το τι έχει δουλέψει όλες αυτές τις μέρες ο Ισπανός τεχνικός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ