ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εξώδικο «φωτιά» από τον Ολυμπιακό για την «παράνομη» αποζημίωση Μπαλτάκου!

Εξώδικο «φωτιά» από τον Ολυμπιακό για την «παράνομη» αποζημίωση Μπαλτάκου!

Αποφασισμένος να μην αφήσει να περάσει το σκάνδαλο με την αποζημίωση του Τάκη Μπαλτάκου ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, «απολύτως παράνομη και άκυρη» χαρακτηρίζει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ την απόφαση της ΓΣ της ΕΠΟ στις 30/6 για ...αποζημίωση του Μπαλτάκου, ύψους 96.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο της θητείας του και επιπλέον 96.000 για τον δεύτερο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, στα μέλη της ΕΕ της ομοσπονδίας, στον εκτελεστικό γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση, αλλά και στον οικονομικό διευθυντή, το οποίο υπογράφει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Αγραφιώτης. Με αυτό προειδοποιεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη αν το συμβούλιο της ΕΠΟ εγκρίνει τις 96.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και άλλα τόσα για τον δεύτερο. Το εξώδικο κοινοποιείται και στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου.

Μέσω του Αγραφιώτη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι είναι «τιμητική και άμισθη η θέση του προέδρου της ΕΠΟ, το οποίο γνώριζε καλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ως νομικός κατά την ανάληψη των καθηκόντων του».

Επίσης, σημειώνει:

-«Οποιοδήποτε τέχνασμα και αν επιχειρείται η συγκεκριμένη απόφαση είναι απολύτως άκυρη και αντιβαίνουσα σε διάταξη του νόμου σύμφωνα με το άρ. 101 ΑΚ».

-«Θα έχετε διαπράξει το αδίκημα της απιστίας αν η ΕΕ εγκρίνει την αποζημίωση όπως και οι υπάλληλοι που θα υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμής».

Το εξώδικο καταλήγει: «Σας καλούμε να απόσχετε από οποιαδήποτε απόφαση. Σε αντίθετη περίπτωση οι εν λόγω αποφάσεις θα πάσχουν ακυρότητας και οι πράξεις θα είναι ποινικά κολάσιμες. Σας γνωρίζουμε δε ότι θα επιδιώξουμε για τις μεν αφενός την ακύρωσή τους για τις δε την κατά νόμο τιμωρία τους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ