ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοί είναι οι αρχηγοί του Θρύλου της νέας σεζόν!

Αυτοί είναι οι αρχηγοί του Θρύλου της νέας σεζόν!

Το περιβραχιόνιο επέστρεψε εκεί που ανήκει και αλλάζει σκυτάλη για τους υπόλοιπους. Συγκεκριμένα,πέρυσι, στο φινάλε της σεζόν, αρχηγοί κατά σειρά ήταν οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιαν Εμβιλά. Πλέον η κατάσταση αφού έχουν αποχωρήσει πια από την ομάδα οι τρεις από τους τέσσερις περυσινούς αρχηγούς. Παρελθόν αποτελούν τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά όσο και οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιαν Εμβιλά.

Το ότι αλλάζει η κατάσταση φάνηκε εξάλλου από το πρώτο κιόλας φιλικό των «ερυθρόλευκων» επί αυστριακού εδάφους όπου στην έναρξη του ματς το περιβραχιόνιο του αρχηγού φορούσε ο Κώστας Φορτούνης παρότι στην 11άδα ήταν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο «Φόρτου» όπου αναμένεται να είναι το σημείο κατατεθέν του Θρύλου στη σεζόν, θα είναι ο πρώτος αρχηγός των ερυθρόλευκων τη σεζόν που αρχίζει.  Και είναι απολύτως φυσιολογικό αφού μιλάμε για τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο υπάρχον ρόστερ. Ο «Φόρτου» έχει 294 ματς.

Παίκτες με πολλές συμμετοχές θα είναι και οι άλλοι αρχηγοί, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τις 200. Ακολουθεί ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Γιώργος Μασούρας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ