ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Oι «μάχες» στα ισπανικά γήπεδα!

Oι «μάχες» στα ισπανικά γήπεδα!

Eλ Αραμπί και Κίνι θα είναι πλέον συμπαίκτες, αλλά είχαν τεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε μια αναμέτρηση της Γρανάδα με αντίπαλο την Ράγιο Βαγιεκάνο, το 2015. Αμφότεροι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα της ισπανικής ομάδας, με τον 36 πλέον φορ, να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, σκοράροντας και τα δύο τέρματα! Εξάλλου, για 12 λεπτά ο Κίνι είχε παίξει αντιμέτωπος με τον Μπιέλ, σε μια νίκη της Γρανάδα με 2-1 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Eπίσης, μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες, αλλά η Γρανάδα, είναι το κοινό σημείο αναφοράς στην καριέρα του Κίνι με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με τα χρώματα της, ο 33χρονος μπακ «κατέγραψε» 142 συμμετοχές, με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Σε ό,τι αφορά τον Μαροκινό φορ, «σάρωσε» στην Ισπανία με το ίδιο κλαμπ, με 44 γκολ και 7 ασίστ σε 134 ματς!

Τέλος, ο Ιμπόρα γνωρίζει πολύ καλά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τις μεταξύ τους… κόντρες στα γήπεδα της Ισπανίας. Είτε φορώντας τη φανέλα της Λεβάντε είτε αυτή της Σεβίλλης, ο έμπειρος μέσος τέθηκε αρκετές φορές αντίπαλος του Μαροκινού άσου και ο Ελ Αραμπί «πλήγωσε» το νέο συμπαίκτη του, σκοράροντας μάλιστα σε δύο περιπτώσεις!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ