ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα τυπικά για Kένεντι...

Τα τυπικά για Kένεντι...

Το θέμα του Κένεντι δεν έχει μπει απλά στην τελική ευθεία. Οι εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή οι δύο ομάδες, είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βαγιαδολίδ, όπως όλα δείχνουν, θα έχουν αίσια έκβαση.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που έχει μιλήσει και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, βλέπει με καλό... μάτι την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Η ελληνική και η ισπανική ομάδα είναι πολύ κοντά στο οριστικό deal, μια... ανάσα από το να δώσουν τα χέρια για τον 27χρονο εξτρέμ.

Όπως λένε στην Ισπανία, ο Κένεντι θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Θρύλο από την Βαγιαδολίδ, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν αγοράς του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 27χρονος άσος μετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Βαγιαδολίδ και είναι απόλυτα έτοιμος για δράση, κάτι που ήταν ευχάριστο για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Όσο για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, γνωρίζει καλά. Καθώς ξέρει τι θέλει ο Μαρτίνεθ από την εποχή που ήταν μαζί στην Γρανάδα και είναι έτοιμος να δώσει το είναι του για τον Θρύλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ