ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πασχαλάκης: «Είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος είναι πάντα η νίκη»

Πασχαλάκης: «Είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος είναι πάντα η νίκη»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδωσε το στίγμα του ενόψει της πρώτης «μάχης» του Ολυμπιακού με την Γκενκ, αλλά και με το μυαλό στον Μαραθώνιο της σεζόν που έχουν μπροστά τους οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για το αν περιμένει ανάλογη εμφάνιση με πέρσι: "Καλησπέρα, καλή αρχή να έχουμε. Προσωπικά δεν με απασχολεί η εμφάνιση η ατομική, αλλά το σύνολο. Είναι τώρα η 7η εβδομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σύνολο για να κερδίζει όλη η ομάδα και όχι ένας παίκτης".

Για την περσινή χρονιά: "Στόχος είναι από την αρχή της προετοιμασίας να αλλάξει τελείως να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από την περσινή χρονιά. Δεν γίνεται η ομάδα να τερματίζει στην 3η θέση. Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα, υπάρχει πλάνο και δομή και χτίζεται κάτι καλό".

Για το αν υπάρχει άγχος και το κλίμα στα αποδυτήρια: "Αύριο είναι το πρώτο ματς, δουλεύουμε για να είμαστε σοβαροί. Αύριο είναι το πρώτο βήμα, υπάρχουν 40 ματς σε όλη τη χρονιά, είναι η αφετηρία για να ξεκινήσουμε θετικά. Είναι στόχος να μπούμε στους ομίλους, όπως είναι στόχος να κερδίζουμε κάθε ματς. Πιστεύω ότι αν είμαστε πειθαρχημένοι όπως στις προπονήσεις τότε το μονοπάτι είναι μπροστά μας".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέρσι δεν κέρδισε στο Καραϊσκάκης στην Ευρώπη και ότι δεχόταν γκολ: "Να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο, με τον κόσμο δίπλα μας, μεγάλη ώθηση για όποιον παίκτη. Θέλουμε να χτίσουμε ένα σύνολο πεινασμένο, όλες οι ομάδες δέχονται γκολ, το θέμα είναι η αντίδραση. Αυτό είναι που χτίζεται η νοοτροπία και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Ενότητα και πειθαρχία σε κάθε γωνία του γηπέδου".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ