ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στήριξη και φωνή από το πρώτο λεπτό!

Στήριξη και φωνή από το πρώτο λεπτό!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκαναν αναφορά στον κόσμο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Γκενκ. Περιμένουν από τον λαό του Θρύλου να γεμίσει το γήπεδο και να είναι στο πλευρό της ομάδας, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ειδικά ο γκολκίπερ του Θρύλου σημείωσε πώς αποτελεί πλεονέκτημα ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του.

Είναι σίγουρο πώς ακόμα και δεδομένου των καλοκαιρινών διακοπών, ο κόσμος θα δώσει το «παρών» στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης». Θα είναι στο πλευρό της ομάδας για να της δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να πετύχει το στόχο της. Να φτάσει στη νίκη κι αν είναι εφικτό, αυτή να συνδυαστεί με σκορ πρόκρισης.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πώς όσοι βρεθούν στο γήπεδο πρέπει να δείξουν από την αρχή του ματς τη στήριξή τους στην ομάδα. Με φωνές και χειροκρότημα. Η Γκενκ είναι μια ομάδα που μπορεί να την νικήσει ο Ολυμπιακός, αλλά έχει το αβαντάζ του καλύτερου αγωνιστικού ρυθμού.

Όμως ο κόσμος μπορεί να το αντισταθμίσει αυτό το σημείο και να δώσει την ώθηση στους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για να πετύχουν και νίκη και σκορ πρόκρισης, χωρίς ακρότητες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ