ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το αρνητικό σερί που έσπασε και η νίκη που τον «αλλάζει»…

Το αρνητικό σερί που έσπασε και η νίκη που τον «αλλάζει»…

Ολυμπιακός με ψυχή και… Φορτούνη λύγισε την Γκενκ. Το τέρμα του «Φόρτου» στα 23’’ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» και να τους δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο, καταρρίπτοντας την «κατάρα» ή διαφορετικά το αρνητικό σερί στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Θρύλος επικράτησε με 1-0 της Γκενκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και έσπασε το σερί 15 αγώνων χωρίς νίκη. Την τελευταία του νίκη ο Ολυμπιακός την πανηγύρισε επί της Φενέρμπαχτσε, εντός έδρας με 1-0 χάρη σε γκολ του Τικίνιο στις 25 Νοεμβρίου του 2021.

Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στην διαδικασία «χτισίματος» της νέας ομάδας και μάλιστα θα κάνει και αρκετές μεταγραφές ακόμα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτό όμως που είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά είναι η νίκη σε ευρωπαϊκό ματς.

Μια τέτοια νίκη όπως αυτή απέναντι στη Γκενκ, όχι μόνο του δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά του βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό και την ψυχολογία.

Και η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που οι πειραιώτες προσπαθούν να φτιάξουν μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και νέα ταυτότητα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ