ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα αγώνων των Βετεράνων του Oλυμπιακού!

Το πρόγραμμα αγώνων των Βετεράνων του Oλυμπιακού!

Μετά από την παύση των Βετεράνων του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον μήνα Αύγουστο, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα τον μήνα Σεπτέμβριο οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι έχουν προγραμματίσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις, ενώ για τον Οκτώβριο έχει ήδη προγραμματιστεί ένας αγώνας συνεχίζοντας παράλληλα και το κοινωνικό τους έργο, ενώ τα υπόλοιπα ματς θα ανακοινωθούν επίσης επίσημα από το σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί, πάντα με τη στήριξη και τη συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι οι εξής:

11/09 Στο Γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την ποδοσφαιρική ομάδα ποινικολόγων μαχόμενων δικηγόρων, για τη στήριξη της Δομής «Καλός Ποιμένας».

18/09 Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα παίξουν με τον Ευαγόρα Ρόδου.

25/09 Επίσης στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη θα γίνει και ο διεθνής φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα της Αυστραλίας, Σίδνεϊ, την οποία έχουν αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι.

02/10 Στο γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους Βετεράνους της Δόξας Πειραιά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ