ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εβδομάδα πρόκρισης και... εξελίξεων στον Ολυμπιακό!

Εβδομάδα πρόκρισης και... εξελίξεων στον Ολυμπιακό!

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου (14/8), όμως στον Ολυμπιακό δεν κάνουν... διακοπές, «χτυπούν» σε όλα τα μέτωπα! Με τους «ερυθρόλευκους» να «μπαίνουν» σε μία «καυτή» εβδομάδα, με σημαντική αγωνιστική υποχρέωση και «φουλ» ενίσχυση.

Αρχικά, την Πέμπτη (17/8) το βράδυ, ο Θρύλος θα δώσει τη δεύτερη «μάχη» με την Γκενκ στο Βέλγιο, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, στα πλέι οφ. Στη ρεβάνς στην έδρα των Βέλγων, μετά τη νίκη (1-0) στο πρώτο ματς των προκριματικών στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι Πειραιώτες θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο των πλέι οφ και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ωστόσο, πέραν αυτού, η ομάδα του Πειραιά, με «οδηγό» τον Αντόνιο Κορδόν, «τρέχει» το κομμάτι των μεταγραφών της, θέλοντας να «τελειώσει» ορισμένες προσθήκες μέσα στη βδομάδα.

Με τους Σαντιάγκο Έζε, Φρανσίσκο Ορτέγκα και Γκουστάβο Σκάρπα να βρίσκονται μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό! Παίκτες με μεγάλη ποιότητα, που έρχονται για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Επίσης, πέραν των «σίγουρων» Έζε, Ορτέγκα και Σκάρπα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα, δύο εξτρέμ. Με τον 21χρονο Κροάτη της Μάριμπορ, Ιβάν Μπρνιτς να «προβάρει» την ένδοξη φανέλα του Θρύλου.

Εβδομάδα εξελίξεων, λοιπόν, για τους Πειραιώτες!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ