ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν αναμονή των σπουδαίων

Εν αναμονή των σπουδαίων

Ημέρα Σαντιάγκο Έσε στον Θρύλο! Ο Αργεντινός στόπερ είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (17/8) στην Ελλάδα και καθόλα έτοιμος για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά,. Ο Έσε έρχεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην μεσαία γραμμή και να του δώσει εκεί λύσεις, τις οποίες χρειάζεται.

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν όλη του τη ζωή στην Ουρακάν, ενώ από το 2020 είναι στην πρώτη ομάδα των Αργεντινών με 121 συμμετοχές, εννέα γκολ και οκτώ ασίστ.

Στα 21 του χρόνια μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα στη μεσαία γραμμή κάτι που έχει κάνει σε όλη την καριέρα του μέχρι τώρα.

Βέβαια, οι περισσότερες συμμετοχές του είναι στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά έχει την τάση να πατάει και στην αντίπαλη περιοχή κάτι που τον κάνει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

Ο Αργεντινός άσος αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί και επισήμως, καθώς,  πέρασε απ’ όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώνονται τα τυπικά (εάν δεν ολοκληρώθηκαν ήδη) και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Για πάμε… Έπεται και συνέχεια!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ