ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Φουλ» ποιότητα στην ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!

«Φουλ» ποιότητα στην ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τα πλέι οφ του Europa League. Την Πέμπτη (24/8) στις 22:00, ο Θρύλος θα υποδεχθεί την Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το πρώτο ματς των πλέι οφ της διοργάνωσης, με στόχο το βήμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει γνωστή τη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα πλέι οφ του Europa League.

Στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται και τα μεταγραφικά αποκτήματα, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Πορόζο, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Μπρίνιτς και Ελ Κααμπί (αναμένεται να μπουν και ο Έσε με τον Ορτέγκα, στις θέσεις των Χουάνγκ και Αλγκασίμ Μπα).

Αναλυτικά, η λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα πλέι οφ του Europa League: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ραμόν, Ρόντινεϊ, Ουσ. Μπα, Πορόζο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μαυρουδής, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί (λίστα Α), Ντόη, Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καράκουτης (λίστα Β).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ