ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Θρύλος του Europa League!

Ο Θρύλος του Europa League!

O Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στα πλέι οφ του Europa League, αφού στο πρώτο ματς με την Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης», επικράτησε εύκολα με 3-1, με γκολ των Ελ Κααμπί (2) και Φορτούνη, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος, στην πρώτη «μάχη» των πλέι οφ στον Ναό, «πάτησε» τους Σέρβους, μπορούσε και περισσότερα τέρματα και έκανε, έτσι, αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του θεσμού.

Με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν και πάλι τη σερβική ομάδα, την επόμενη Πέμπτη (31/8) στις 21:00, στο Λέσκοβατς, για τη ρεβάνς της φάσης των πλέι οφ του Europa League.

Στο χθεσινό ματς, όμως, των πλέι οφ, οι Πειραιώτες έγραψαν ιστορία στο «Κάστρο» τους, αφού με τη νίκη τους κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, έφτασαν τις 50 στο Κύπελλο UEFA/Europa League. Στην ιστορία της, η ομάδα του Πειραιά μετράει 50 νίκες, 24 ισοπαλίες και 47 ήττες, σε 121 ματς στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται μια «ανάσα» από τους ομίλους, μπορεί τη φετινή σεζόν να αυξήσει κατά πολύ τα θετικά του αποτελέσματα στο Europa League, αφού διαθέτει πολλή ποιότητα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ